Μέγεθος Γραμματοσειράς
 • A A A
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες

  Ηλεκτρολογικές εργασίες

  Posted by

  Στο συνεργείο Auto Vourakis αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες, φροντίζουμε με συνέπεια και σύνεση για την ασφάλεια την δική σας αλλά και του οχήματός σας.

  ΜΠΑΤΑΡΙΑ

  Το συνεργείο Auto Electric Service Vourakis διαθέτει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα για την συντήρηση των μπαταριών και όλους τους τύπους μπαταρίας.

  Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι απλώς η αφαίρεση της παλιάς και η εγκατάσταση της νέας μπαταρίας. Η μπαταρία είναι συνδεδεμένη με τον ηλεκτρικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου, συνεπώς είναι η καρδία του αυτοκινήτου σας.

  Με την τοποθέτηση της νέας σας μπαταρίας σας παρέχουμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει έλεγχο δυναμό, έλεγχο απωλειών και έλεγχο επαφών.

  ΔΥΝΑΜΟ & ΜΙΖΑ

  Το δυναμό και η μίζα του αυτοκινήτου, είναι από τα βασικότερα εξαρτήματα του. Το πρώτο, κάνει μετατροπή της μηχανική ενέργειας που λαμβάνει από τον κινητήρα του αυτοκινήτου σε ηλεκτρική. Αυτή η διαδικασία φορτίζει την μπαταρία και τροφοδοτεί τις καταναλώσεις του οχήματος.
  Αντίθετα, η μίζα μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε μηχανική με σκοπό την εκκίνηση του κινητήρα. Αυτή η κυκλικού τύπου εναλλασσόμενη μετατροπή ενέργειας ουσιαστικά θέτει το όχημα σε λειτουργία.
  Από τις πιο συνηθισμένες βλάβες που παρατηρούνται σε οχήματα, την πλειοψηφία συγκεντρώνουν αυτά τα δύο εξαρτήματα.
  Εάν παρατηρείτε ότι το φως που εκπέμπει το όχημά σας όταν έχετε ανοιχτά τα φώτα πορείας, είναι ασθενές, αυτό αποτελεί πιθανή ένδειξη ότι το δυναμό έχει πρόβλημα. Το δυναμό στηρίζει την βασική του λειτουργία σε έναν ιμάντα, ο οποίος αν σπάσει, θα ανάψει η ένδειξη υπερθέρμανσης της μηχανής οπότε θα πρέπει να σταθμεύσετε αμέσως.
  Η μίζα δεν φθείρεται ούτε καταστρέφεται τόσο συχνά, θέλει όμως επίσης προσοχή.
  Για να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα, θα πρέπει να κάνετε service στο δυναμό ανά 60,000 χλμ και τη μίζα ανά 50,000 χλμ ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα που μπορεί να θέσουν το όχημά σας σε ακινησία.
  Μοιραστείτε τοShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0