Μέγεθος Γραμματοσειράς
  • A A A
  • Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1983 με συνέπεια και υπευθυνότητα. Συνεχίζουμε ως σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σε μια από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις παρέχουμε υποστήριξη σε οποιαδήποτε ανάγκη του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρολογική και μηχανική.

    Το συνεργείο μας, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής, ακολουθώντας τους ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης της τεχνολογίας των νέων αυτοκινήτων.

    Το προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς με σεμινάρια στη νέα τεχνολογία των αυτοκινήτων κι επισκευής τους και είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στο πιο δύσκολο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.

    Φιλοσοφία μας είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Έχοντας 32 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, γνωρίζουμε ότι η επισκευή, η βελτίωση και η συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικά, πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια τη δική σας και των παιδιών σας. Γι’ αυτό το λόγο ενημερωνόμαστε διαρκώς και χρησιμοποιούμε υλικά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

    Μοιραστείτε τοShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0