Μέγεθος Γραμματοσειράς
 • A A A
 • ΚΤΕΟ & Κ.Ε.Κ.

  ΚΤΕΟ & Κ.Ε.Κ.

  Posted by

  ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΑΕΡΙΩΝ (Κ.Ε.Κ)

  Η χορήγηση των Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων από το συνεργείο μας γίνεται μετά από έλεγχο καλής λειτουργίας του καταλυτικού μετατροπέα και του κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

  Οι μετρήσεις του άνθρακα (CO),διοξειδίου του άνθρακα (CO2), υδρογονανθράκων (HC), οξυγόνου (O2) και οξειδίου του αζώτου, γίνονται από εξειδικευμένους τεχνίτες και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

   

  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΚΤΕΟ

  Μπορείτε να δείτε κατά πόσο το αυτοκίνητό σας πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται από την Ελληνική νομοθεσία. Ακόμα μπορείτε να διαπιστώσετε αν το αυτοκίνητο σας έχει κάποιο πρόβλημα, αρχικά για τη δική σας ασφάλεια, αλλά και για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων κατά τον έλεγχο στο ΚΤΕΟ. Στο συνεργείο μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα της προετοιμασίας ΚΤΕΟ χωρίς κόστος.

   

  Κατά την επίσκεψή σας, θα διεξάγουμε έλεγχο 30σημείων, θα εκδοθεί κάρτα καυσαερίων, θα σας δώσουμε μια αξιόπιστη εκτίμηση της κατάστασης του αυτοκινήτου σας και θα σας προτείνουμε τυχόν απαραίτητες επισκευές. Μετά από τους ελέγχους που θα πραγματοποιήσουμε θα είστε έτοιμοι για το ΚΤΕΟ.

   

  Ακόμα έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε να διεκπεραιώσουμε για εσάς την διαδικασία του ΚΤΕΟ στο όχημα σας.

   

  ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ…

  Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία κάθε όχημα πρέπει να ελέγχεται σε ιδιωτικό ή δημόσιο ΚΤΕΟ τον τέταρτο χρόνο από την έκδοση της πρώτη άδειας κυκλοφορίας. Από εκεί και έπειτα, ο έλεγχος πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια.

  Μοιραστείτε τοShare on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0