Διαγνωστικός Έλεγχος

Awesome Image

Στην Auto Vourakis έχουμε επενδύσει στην σωστή διάγνωση. Διαθέτουμε διαγνωστικά και ειδικά εργαλεία για την ακριβή διάγνωση βλαβών σε όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς.

Με συνεχή αναβάθμιση των λογισμικών, παρακολούθηση σεμιναρίων, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων και των αναβαθμίσεων τους, στην Auto Vourakis εξοπλίζουμε και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας.

Λίγα λόγια για την διάγνωση βλαβών…

Τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν όλο και περισσότερα συστήματα που ελέγχονται ηλεκτρονικά. Αυτό ενώ δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις στην οδήγηση συγχρόνως ανεβάζει τον πήχη της υποδομής για τα συνεργεία αυτοκινήτων. Για βλάβες που παρουσιάζονται στα ηλεκτρονικά συστήματα, απαιτείται διάγνωση για γρήγορη και ακριβή αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Η διάγνωση στα αυτοκίνητα είναι απαραίτητη και βοηθάει τον τεχνικό στην επιδιόρθωση της βλάβης. Τα πλέον σημαντικά αποτελέσματα της διάγνωσης είναι η ασφάλεια των επιβατών, η καλή λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων και η διευκόλυνση του συνεργείου σε περίπτωση επισκευής.

Τα νέα οχήματα είναι εξοπλισμένα με μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων, τα οποία ονομάζονται συστήματα διαχείρισης κινητήρα, ρύθμισης πέδησης, αερόσακου, σασμάν, κλιματισμού, κεντρικού κλειδώματος, φώτων και πολλά ακόμη. Τα συστήματα αυτά διαθέτουν εγκεφάλους για τον έλεγχο της λειτουργίας τους με μικροεπεξεργαστή, που επεξεργάζεται τις πληροφορίες των αισθητήρων και ενεργοποιεί κάποιες βαλβίδες ή σεβρομηχανισμούς όταν χρειάζεται, τέτοιες βαλβίδες είναι τα μπέκ, η βαλβίδα ανακύκλωσης, οι κλειδαριές, οι βαλβίδες του ABS στην υδραυλική μονάδα κ.α.

Ο έλεγχος της λειτουργίας των επιμέρους συστημάτων σε ένα όχημα, αυτόματα σημαίνει τον αυτοέλεγχο και την καταγραφή των βλαβών, οι οποίες παρουσιάζονται σε κάποιο σύστημα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές, στην εκκίνηση με τον αυτοέλεγχο του συστήματος, στην διάρκεια της λειτουργίας με τον ίδιο τρόπο και στο σβήσιμο του κινητήρα, εάν υπάρχει έλεγχος.

Οι εγκέφαλοι των συστημάτων έχουν μια ή και δυο μνήμες αποθήκευσης των βλαβών οι οποίες μπορούν να αναγνωστούν με τη διαγνωστική συσκευή και στη συνέχεια να επισκευαστούν από τον εξειδικευμένο τεχνικό.

Customer SignatureCustomer Signature

Στοιχεία Επικοινωνίας

210 46 15 843

Ποιότητα - Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση

Email: info@auto-vourakis.gr

Κάντε τώρα το Online Ραντεβού σας !!!