Γυάλισμα Φαναριών

Awesome Image

Όλα τα αυτοκίνητα των τελευταίων χρόνων φέρουν φανάρια κατασκευασμένα από πλαστικό και όχι από γυαλί όπως παλαιότερα, για λόγους ασφαλείας σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αυξημένη ταλαιπωρία και ευαισθησία τους στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Έτσι, πολύ συχνά συναντούμε φανάρια θαμπά και κιτρινισμένα από το καυσαέριο, την ηλιακή ακτινοβολία, και τις καιρικές συνθήκες.

Όλα αυτά έχουν πολύ αρνητικές επιδράσεις και αποτελέσματα στα φανάρια με σημαντικότερο και ουσιαστικότερο την αισθητή μείωση της φωτεινότητας και της απόδοσης των φαναριών μας κατά την οδήγηση κυρίως τις νυχτερινές ώρες σε δρόμους με μη επαρκή φωτισμό. Αυτό καθιστά την οδήγηση πιο κουραστική και πιο επικίνδυνη.

Ακόμα τα κιτρινισμένα και θαμπά φανάρια αλλοιώνουν την αισθητική του αυτοκινήτου σας. Για την αντιμετώπιση των κιτρινισμένων και θαμπών φαναριών είναι η αλλαγή των φαναριών με καινούρια από την αντιπροσωπεία, κάτι το οποίο όμως είναι πολύ δαπανηρό και ασύμφορο αν σκεφτούμε ότι σε σύντομο σχετικά διάστημα θα χρειαστεί να το επαναλάβουμε γιατί πάλι θα θαμπώσουν από πετραδάκια και καυσαέρια.

Υπάρχει όμως και η λύση, καθαρισμός φαναριών αυτοκινήτου, που σας προσφέρουμε στο συνεργείο Auto Vourakis όπου με σύγχρονες μεθόδους και προϊόντα της εταιρείας 3M, θα αναλάβουμε τον καθαρισμό και το γυάλισμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, χαρίζοντας τους την καθαρότητα και την γυαλάδα των καινούριων.

Customer SignatureCustomer Signature

Στοιχεία Επικοινωνίας

210 46 15 843

Ποιότητα - Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση

Email: info@auto-vourakis.gr

Κάντε τώρα το Online Ραντεβού σας !!!