Ψύξη – Κλιματισμός – Θέρμανση

Awesome Image

  • Αντικατάσταση Ψυγείο Καλοριφέρ
  • Αντικατάσταση Ψυγείο A/C
  • Service A/C (Πλήρωση Freo - Ψυκτέλαια - Φώσφορο)

Στην Auto Vourakis αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη συντήρηση κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας.

Το air condition – clima του αυτοκινήτου μας είναι ένα πολύ σημαντικό σύστημα για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών, ιδιαίτερα τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού. Ο κλιματισμός συμβάλλει σημαντικά στην άνεση των επιβατών, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν τη διαδρομή, χωρίς να υποφέρουν από την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού. Επιπλέον, αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας, διότι ο οδηγός νιώθει άνετα, χωρίς ζαλάδες από την υψηλή θερμοκρασία, η οποία μπορεί να επιφέρει ακόμα και δυσφορία και απώλεια των αισθήσεων, ιδιαίτερα σε μεγάλες ηλικίες.

Πως καταλαβαίνουμε ότι το κλιματιστικό μας χρειάζεται συντήρηση;

  1. 1. Άσχημη μυρωδιά
  2. 2. Μειωμένη απόδοση

Σύμφωνα με Πανεπιστημιακές μελέτες, η ετήσια συντήρηση του κλιματιστικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την υγεία των επιβατών, λόγω της παρατηρημένης ανάπτυξης μικροοργανισμών και μυκήτων στα φίλτρα και στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου. Αλλεργίες, ερεθισμός της μύτης, του λαιμού, των ματιών, γρίπη, κρύωμα, δύσπνοια, ζαλάδες, άσθμα, ίσως πνευμονία, και άσχημη μυρωδιά είναι συμπτώματα και ασθένειες που μπορεί να προκληθούν από την κακή συντήρηση του κλιματιστικού.
Για να αντιμετωπίσουμε τους μύκητες και τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται, υπάρχουν ειδικά μηχανήματα στα οποία χρησιμοποιούνται σκευάσματα, εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ, τα οποία είναι είτε σε μορφή αφρού, είτε σε μορφή σπρέι και καταστρέφουν τους μύκητες και τους μικροοργανισμούς. Εκτός από τα σκευάσματα, πρέπει να αντικαθιστάται το φίλτρο αέρος και καμπίνας όποτε το ορίζει ο κατασκευαστής ή και νωρίτερα.

Συμβουλές για το air condition – clima του αυτοκινήτου σας.

  1. 1. Το καλοκαίρι όπου η θερμοκρασία στην καμπίνα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου στον ήλιο μπορεί να φθάσει πάνω από 50 βαθμούς Κελσίου.
  2. 2. Το άνοιγμα των θυρών θα βοηθήσει στην αποβολή της θερμότητας από το εσωτερικό γρηγορότερα και στη συνέχεια είναι καλό για 1-2 λεπτά να κινούμαστε με ανοιχτά παράθυρα.
  3. 3. Ένας απλός αλλά πρακτικός τρόπος ώστε να αντιμετωπίσουμε τους μύκητες και την άσχημη μυρωδιά, είναι να απενεργοποιούμε το σύστημα του κλιματισμού πριν φτάσουμε στον προορισμό μας, αφήνοντας σε λειτουργία τον ανεμιστήρα στη μεγαλύτερη ταχύτητα για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί η υγρασία.
  4. 4. Ενεργοποιούμε πάντα το κλιματισμό όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο και οι στροφές του κινητήρα είναι χαμηλά, στις 800 με 1200 (ρελαντί), γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ζημιά στο κομπρεσέρ του κλιματιστικού.

Customer SignatureCustomer Signature

Στοιχεία Επικοινωνίας

210 46 15 843

Ποιότητα - Ταχύτητα - Εξυπηρέτηση

Email: info@auto-vourakis.gr

Κάντε τώρα το Online Ραντεβού σας !!!